Multifunctionele schepen

Onze vloot bestaat uit veelzijdige en zeer flexibele Multi Purpose Ships (MPP-schepen) die zijn uitgerust met kranen, roro-hellingen en andere gespecialiseerde apparatuur om verschillende soorten vracht te behandelen. Met onze MPP-schepen kunnen we een breed scala aan soorten lading vervoeren, waaronder zware machines, apparatuur en projectlading, maar ook containers en bulkmaterialen.

Bij Hartman Seatrade begrijpen we het belang van flexibiliteit en aanpassingsvermogen in de transportsector. Daarom zijn onze MPP-schepen zo ontworpen dat ze zeer aanpasbaar zijn, met verstelbare tussendekken en compartimenten die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk type lading.

Naast hun veelzijdigheid zijn onze MPP-schepen ook gebouwd volgens de hoogste normen op het gebied van veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid. Onze toewijding aan duurzaamheid komt tot uiting in onze voortdurende inspanningen om onze impact op het milieu te verminderen, onze vlootactiviteiten te optimaliseren en duurzame en verantwoorde bedrijfspraktijken te promoten.

Dit is een van de redenen waarom we het schip hebben uitgerust met een beladingssysteem voor het snel verplaatsen van ammoniak-, waterstof- of batterijcontainers.

SOORTEN MULTIFUNCTIONEEL VERVOER

Veel voorkomende multi purpose items die Hartman Seatrade transporteert zijn:

  • kranen
  • windturbine onderdelen
  • leger uitrusting
  • kabel rollen
  • jachten

Uiteraard kunnen wij nog veel meer soorten vracht vervoeren. In combinatie met de Open-top optie waartoe onze schepen in staat zijn, kan de hoogte van uw materieel praktisch onbeperkt zijn.

Onze multifunctionele schepen

Hartman Seatrade verscheept wereldwijd met 7 multi purpose schepen in onze vloot:

Roro transport crane
Roro ramp
Hammer shipping
Roro transport crane
Roro truck transport
Roro transport windturbe parts