Over Hartman

Hartman Seatrade, een Nederlandse rederij die kantoor houdt in de vissershaven van Urk, is gespecialiseerd in het vervoeren van projectlading, heavy lift, offshore windmolenparkcomponenten en droge bulkladingen. Onze moderne multi-purpose schepen (MPP-schepen) zijn uitgerust met kranen, roro-rampen en gespecialiseerde apparatuur om uiteenlopende ladingen te behandelen. Met uitgebreide ervaring in het vervoeren van zware en extra grote vracht hebben we wereldwijd een reputatie opgebouwd voor veilige en betrouwbare diensten.

We zijn erg trots op onze samenwerking met Amasus als onze vertrouwde bevrachter. Amasus heeft blijk gegeven van uitzonderlijke expertise op het gebied van chartering. Hun professionaliteit en toewijding aan uitmuntendheid hebben een belangrijke rol gespeeld bij het verzekeren van een soepele en efficiënte werking van onze vloot.

We geven prioriteit aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en onderzoeken voortdurend innovatieve technologieën en brandstofzuinige werkwijzen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en de operationele efficiëntie te verbeteren. Ons toegewijde team van ervaren professionals zet zich in om gepersonaliseerde transportoplossingen van hoge kwaliteit te bieden die voldoen aan de unieke eisen van onze klanten.

Over ons

Hartman Seatrade is een moderne rederij uit Urk met een jong en enthousiast team dat voorop loopt. Onze bekwame en toegewijde bemanningsleden zetten zich in om de veiligheid en beveiliging van de lading van onze klanten te waarborgen.

Bij ons bedrijf staan nauwe betrokkenheid, toewijding en betrouwbaarheid boven alles. We werken nauw samen met onze bevrachter en klanten om sterke relaties op te bouwen en uitzonderlijke service te bieden.

Onze ervaren bemanningsleden zijn erg trots op hun werk en hebben een passie voor het veilig en efficiënt vervoeren van de goederen van onze klanten. Wij zijn van mening dat investeren in de voortdurende ontwikkeling en het welzijn van onze bemanningsleden cruciaal is voor ons succes als bedrijf.

Historie

De wortels van Hartman Seatrade gaan terug tot het jaar 1775. Op 26 september 1775 werd “Jurjen Jans Hartman”, zoon van Jan Lambertus Hartman, geboren. Beiden werden geregistreerd als “schipper”. Op basis hiervan is Hartman Seatrade opgericht.

De 7e generatie (Jan Hartman) nam de uitdaging aan om de binnenvaart te verruilen voor de zeevaart. Aangezien dit later in zijn leven gebeurde en met een groot gezin, kunnen we zeggen dat dit een moedige stap was van een man met een sterk karakter. Tientallen jaren van inzet en doorzettingsvermogen hebben geleid tot een stevig fundament voor de 8e generatie.

Facts

  • De vloot van het bedrijf bestaat uit veelzijdige en zeer flexibele multi-purpose schepen (MPP-schepen) die zijn uitgerust met kranen en ander gespecialiseerd materieel om verschillende soorten lading te behandelen.
  • Hartman Seatrade is een familiebedrijf wat ons in staat stelt om een sterke traditie, waarden en klantgerichtheid te behouden.
  • Het bedrijf is toegewijd aan duurzaamheid, wat tot uiting komt in voortdurende inspanningen om de milieueffecten te verminderen, de vlootoperaties te optimaliseren en duurzame en verantwoordelijke bedrijfspraktijken te bevorderen.

Toekomst

Hartman Seatrade kan bogen op een lovenswaardige staat van dienst op het gebied van vooruitgang en innovatie. Zelfs in uitdagende economische omstandigheden hebben we met succes nieuwe schepen gebouwd en geëxploiteerd, met winstgevende resultaten. Onze visie en aanpak hebben tot succesvolle resultaten geleid en we streven ernaar om onze activiteiten geleidelijk uit te breiden door marktconforme en innovatieve schepen te introduceren.

Duurzaamheid blijft bovenaan onze prioriteitenlijst staan en we zijn vastbesloten om de uitstoot verder te verminderen. Onze huidige vloot overtreft al de verplichte energie-efficiëntie-indexvereisten en we zijn goed voorbereid om te voldoen aan de komende fase 3-vereisten in 2030.

Door onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie zien we een veelbelovende toekomst voor zowel ons bedrijf als het milieu.

“Betrokkenheid, toewijding en betrouwbaarheid zijn de pijlers van ons succes en de basis van onze onwrikbare inzet voor uitmuntendheid.”

Ons team

Coby
Coby van slooten

Crew manager

hanna ras

Crew manager

Geertje van Hattum

Crew coördinator

Anneke Schenk

cREW COördinator

Teele Hartman

Managing director

Evert Goedegebuure

project & cargo

Bart schut

operations & cargo

Jonathan Eikelboom

chauffeur

Jan weerstand

Finance

Name

Position

Description for this block. Use this space for describing your block. Any text will do. Description for this block. You can use this space for describing your block.

Name

Position

Description for this block. Use this space for describing your block. Any text will do. Description for this block. You can use this space for describing your block.